3 GRUNNER HVORFOR BITCOINPRIS KAN FALLE TIL $ 14 000

Standard

Bitcoin falt drastisk denne uken, og parret noen av desembergevinstene og opprettholdt sin volatilitet på gevinsttaking blant daytraders.

Mest aktivt handlede bitcoin-derivater kastet med et gjennomsnitt på 13 prosent til $ 17 705 fra deres heltid oppnådd i forrige uke. I mellomtiden er flaggskipets kryptokurver fremdeles opp 70 prosent i fjerde kvartal, noe som betyr at den siste nedgangen i nedoverbakke kan være en organisk bearish korreksjon.

Investorer har en tendens til å kjøpe Bitcoin Pro når de er redde for verdensøkonomiens utsikter. Denne trenden økte kryptovalutas etterspørsel tidligere i år etter at den amerikanske sentralbankens billigere utlån og ubegrensede fasiliteter for obligasjonskjøp reduserte appellen til de tradisjonelle havnene som amerikanske dollar og statskassen.

Last og gratis spinn tilgjengelig hver dag, for hver spiller, i mBitcasino Crypto Autumn Bonanza! Leke nå!
Likevel antyder en sammenløp av minst tre grunnleggende indikatorer og tekniske fraktaler at Bitcoins pris kan fortsette å gå lavere i de kommende øktene.

# 1 THE 20-WMA MAGNET
Det 20-dagers eksponensielle glidende gjennomsnittet fungerer som en kortsiktig skjevhetsindikator for Bitcoin-handelsmenn. Hvis kryptokurrencyens pris holder bølgen som sin støtte, blir sannsynligheten for at den trender oppover høy. Likevel, hvis du glir under det, utvides ulempen et flertall av ganger.

Siden 26. november har Bitcoin testet 20-DMA minst fire ganger for et sammenbrudd. Men det møtte også motstand fra okser, noe som førte til solide returer – en av dem til og med førte til den nye heltidens høyeste nær $ 20.000. Derfor har kryptovalutaen potensialet til å parre sine nylige tap hvis den klarer å flyte over 20-DMA-nivået.

Men Bitcoins ukentlige diagram gir et mer ulemper.

Bak den kortsiktige downbeat bias er en fraktal. Bitcoin har en tendens til å gå tilbake til sitt 20-ukentlige glidende gjennomsnitt (20-WMA) etter hver av sine opptrender. I visse tilfeller blir korrigering av ulemper til et fullverdig bearish trekk. Men i andre behandler prisen 20-WMA-støtten som et gulv for å prøve et annet bullish trekk.

Mer eller mindre tester Bitcoin 20-WMA-bølgen, noe som betyr at den kan falle mot den i de kommende øktene. Bølgen ligger nær $ 14.000.

# 2 BITCOIN MINERS CAPITULATION
Utsiktene til at prisen vil slå $ 14 000 øker også på grunn av Bitcoins grunnleggende kjede. Ki-Young Ju, administrerende direktør i CryptoQuant – en dataanalyseplattform, bemerket at gruvearbeidere – som gir sikkerhet og bekrefter Bitcoin-transaksjoner – selger belønningene sine masse.

Noen av BTC-ene deres havner på børser. Derimot blir andre deponert i kalde lommebøker. Ju bemerket at en økning i børsens Bitcoin-innstrømning kan vise seg å være baisse for kryptovalutaen på kort sikt.

Åpenbart selger gruvearbeidere $ BTC mye i dag.
Jeg er fortsatt lang, men dette er ikke et godt signal på kort sikt.

– Ki Young Ju 주기영 (@ki_young_ju) 10. desember 2020

“Den totale utstrømningen er ikke så stor, men den er relativt økende sammenlignet med tidligere dager. Antall utstrømninger [transaksjoner] er dessuten uvanlig høyt i dag. Miner-to-exchange-strømmen virker liten for nå, så jeg holder meg til min lange. Jeg håper disse utstrømmene er [reseptfrie] avtaler. ”

# 3 US REGULERING
Det tekniske prismålet på $ 14 000 ser oppnåelig ut på grunn av ryktene om strenge Bitcoin-regler i USA. Torsdag skrev den amerikanske kongressmedlemmene Warren Davidson et brev til statssekretær Steven Mnuchin for å gi detaljer angående ethvert forslag som kan [påstås] innføre begrensninger i bruken av private lommebøker.

Jeg er plaget av rykter om at @ StevenMnuchin1 planlegger å vedta tyngende regler for digitale lommebøker. Mine kolleger @RepTomEmmer, @RepTedBudd og @RepScottPerry har sendt et brev til @USTreasury som oppfordrer ham til å revurdere disse regs og konsultere Kongressen om #FinTech. pic.twitter.com/p7HPtuuizn

– Warren Davidson (@WarrenDavidson) 9. desember 2020

Hvis Mr. Mnuchin fortsetter med sine [påståtte] planer, kan det føre til panikk-salg i Bitcoin-markedet.